Това е втора дъщеря за 41-годишната бивша Мис България Ивайла

...
Това е втора дъщеря за 41-годишната бивша Мис България Ивайла
Коментари Харесай

Радостна вест: Ивайла Бакалова роди момиченце!

Това е втора щерка за 41-годишната някогашна Мис България

Ивайла Бакалова разгласи раждането на втората си щерка, която ще носи красивото име Вяра. Красивата брюнетка към този момент има една огромна, 19-годишна щерка - Рая, която е от връзката й с предприемача Румен Гайтански (на най-долната снимка). Този път 41-годишната " Мис България 2001 " е дарила с първородна рожба своя сегашен другар - ресторантьора Веселин Денков. Веселин има една доведена щерка от предходен брак, само че до момента не се е радвал на лично дете.

Брюнетката се е похвалила с новото благополучие в живта си в профила си Instagram с думите: " В навечерието на най-светлия празник желая да БЛАГОДАРЯ за това прелестно малко знамение. Мечтахме, чакахме те, и мощно вярвахме 21.12.22г. Добре пристигнала, наша дребна и прелестна Вяра. Благодаря за грижите на прелестните доктор Тимева, доктор Александров и целия екип на медицински комплекс " доктор Щерев ”. Светли и благословени празници. "

От месеци вървяха слуховете, че Ивайла е в трепетно очакване на нова рожба, само че по този начин и тя самата не удостовери бременността си. Миналият месец обаче,  фотографи съумяха да я уловят да се разхожда из центъра на София с очевидно наедряло коремче.

На фрагментите от болничното заведение, които Ивайла е споделила в обществената мрежа, се вижда единствено ръчичката на новороденото, както и насладата в очите на майка му. Красавицата е получила голям брой поздравления и положителни пожелания от своите другари и почитатели.

Бащата на дребната Вяра - господин Денков е притежател на паметните столични заведения за хранене „ Воденицата “ в Драгалевци и „ Лебеда “ в Панчарево. Той и Ивайла се радват на огромна обич към този момент няколко години. Връзката им беше подложена и на тестване, защото той имаше проблеми с властта (дори беше в ареста за няколко месеца), само че към този момент всичко това е зад тила им.

Източник:
                             

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР