Това е вид заглавие, което най-лошите живи хора вероятно ще

...
Това е вид заглавие, което най-лошите живи хора вероятно ще
Коментари Харесай

Имиграцията помага да се обясни икономическата сила на САЩ: Goldman

Това е тип заглавие, което най-лошите живи хора евентуално ще изкривят, с цел да паснат на разказите си, само че Goldman Sachs счита, че отговорът на някои озадачаващи стопански данни в Съединени американски щати е скок в имиграцията.

Икономическият напредък на Съединени американски щати беше доста по-силен, в сравнение с множеството хора чакаха предходната година, с помощта на някои безусловно чудовищни ​​доклади за работни места и потребителски разноски, които направиха насмешка на страховете, че неприятните настроения могат да причинят криза.

Въпреки постоянното основаване на работни места обаче равнището на безработица в Съединени американски щати фактически се увеличи от най-ниското равнище от пет десетилетия от 3,4 на година преди до 3,9 %. В същото време изследванията на заетостта на фирмите и семействата се разграничават внезапно, което в допълнение обърква доста икономисти.

Goldman Sachs счита, че отговорът на „ един от най-големите пъзели за предходната година “ е внезапното нарастване на чистата имиграция, което усили размера на американската...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР