Това е въпрос, който се взима от колективните органи, както

...
Това е въпрос, който се взима от колективните органи, както
Коментари Харесай

Никола Минчев: Дал съм принципното си съгласие да бъда водач на е...

„ Това е въпрос, който се взима от груповите органи, както и от новия ротационен ръководител след месец и половина “, означи Минчев.

 

Той бе безапелационен, че партийните органи вземат решение какъв да е лидер на листата за европейските избори. „ Това са първите европейски избори за Политическа партия, тъй че нашата цел е да създадем сериозна листа “, разясни Минчев.

Народният представител уточни, че е въпрос на диалози сред Политическа партия и Демократична България дали ще се явят на идните евроизбори дружно. „ Моето персонално мнение е, че е добре и тук да покажем единение “, счита той.

 

Припомняме, че през март би трябвало актуалният кабинет да подаде оставка и да се избере нов състав, при който към този момент на премиерското място ще застане Мария Габриел от ГЕРБ-СДС, а сделката бе отпред на председателското място на 49-то Народно събрание да застане народен представител от ПП-ДБ, откакто в този момент отпред на Народно събрание е Росен Желязков от ГЕРБ-СДС. Спекулираното име за поста след ротацията бе това на Никола Минчев. След като обаче го готвят за евродепутат, то за негов заместител в Народно събрание се приказва, че ще бъде препоръчан ген. Атанас Атанасов, съпредседателят на Демократична България.
 
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР