Това е в икономически, политически и държавен интерес на Сърбия

...
Това е в икономически, политически и държавен интерес на Сърбия
Коментари Харесай

Опозицията в Сърбия иска санкции срещу Москва по примера на ЕС

Това е в стопански, политически и държавен интерес на Сърбия смятат от комисията по външна политика на сръбския парламент

Председателят на комисията по външна политика на сръбския парламент Борко Стефанович съобщи през днешния ден, че Сърбия, като страна претендент за участие в Европейски Съюз, би трябвало незабавно да хармонизира външната си политика с Европейски Съюз, заяви белградската организация Бета, представена от.

На конференция в Народното събрание той показа предложение за резолюция за хармонизиране на външната политика на Сърбия с Европейски Съюз и оцени, че това хармонизиране е в " стопански, политически и държавен интерес " на Сърбия.

Той сподели, че е внесъл предлагането за резолюция на парламентарната комисия по външни работи и разгласи, че ще внесе същата резолюция за решение на съвещание на сръбския парламент.

Партията за независимост и правдивост и аз персонално имаме вяра, че Сърбия, като страна претендент за участие в Европейски Съюз, би трябвало незабавно да хармонизира външната си политика с Европейски Съюз, тъй като това е в наш стопански, политически и народен интерес, сподели той.

Според него повече от 300 000 души в Сърбия през днешния ден работят в компании от страни от Европейски Съюз, а повече от 10 000 локални компании изнасят за Европейски Съюз.

Той също по този начин подсети, че Сърбия през днешния ден е единствената страна, която е претендент за участие в Европейски Съюз, която не е въвела някакъв тип ограничения против Русия, откакто тя атакува Украйна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР