Това е то - провинциална мома да получи някаква титла

...
Това е то - провинциална мома да получи някаква титла
Коментари Харесай

Пази Боже кифла да се вземе за звезда: Венцислава Тафкова се прави на Кардашиян!

Това е то - провинциална мома да получи някаква купа (разбира се, посредством паричките на тате) и да се вземе за звезда. Венцислава Тафкова е живият образец на отшумяла миска - беше такава преди две години, от която никой не се интересува, само че която двойно по-отчаяно се бута по де що светско събитие надуши.

Последно Тафчето се опита да блесне на светско празненство, на което присъстваше и паркетният лъв - Евгени Минчев. Естествено, Венциславка от Пловдив (или някое село към Пловдив) се залепи за него като дъвка и отхвърли да се помести съвсем от самото начало.

А и по какъв начин да се помести, горката, като от Минчев зависи по какъв начин ще бъде обрисувана по-късно в медиите?!... Гонката на Евгени не беше единственият срам на Тафкова, която се похвали, че се била барнала в жанр Ким Кардашиян. Ти да видиш...

Действително и белият цвят на блузката й, и буфан ръкавите, и гримът на очите - вид змийски, са копирани едно към едно от световноизвестната арменка. Само дето действително Венцислава е " предходна около Кардашшиян ", разясняват в нета, където я унищожиха:

" Това неразбирателство се взело за персона. OMG! Тя правилно, че и самата Кардашиян е известна с това, че е Кардашиян, само че пък Тафчето може единствено да й чисти санитарния възел ", смеят се консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР