Това е тема на творческо усилие, консултация. Премерване на идеи.

...
Това е тема на творческо усилие, консултация. Премерване на идеи.
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: Имам шкаф от идеи за мястото на Паметника на Съветската армия

" Това е тематика на креативно изпитание, консултация. Премерване на хрумвания. В кабинета си имам цялостен долап от хрумвания какво да има на мястото на Паметника на Съветската войска. "

Това съобщи кметът на столичния регион " Средец " Трайчо Трайков в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. Той разяснява тематиката за преместването на Паметника на Съветската войска, откакто през вчерашния ден регионалната администрация съобщи, че той е рисков, а още през март Столичният общински съвет взе решение за демонтирането му.

" Например, в случай че там е просто един прекрасен парк от постамента няма да има потребност. Ако е някакъв монумент, фундаментът може да се употребява. Според мен няма да е неприятно да е един прекрасен парк, както е било преди ", добави Трайков.

По думите му част от концепциите включват запазването и потреблението на фундаментите.

" Конструкцията загуби борбата с времето. В момента се действа отговор на тези действителности. Предвижда се разглобяване и пренасяне на друго място, където да се възстановят и запазят. Монтират се оградите, които обрисуват достъпа на техника за демонтажа. "

Той означи, че съгласно проекта фигурите от монумента би трябвало да бъдат демонтирани в границите на 30 дни.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР