Това е спиращият сърцето момент, една отчаяна майка успя да

...
Това е спиращият сърцето момент, една отчаяна майка успя да
Коментари Харесай

Спиращ сърцето момент колата се преобръща и пропуска майка, бутаща бебето в количката на сантиметри

Това е спиращият сърцето миг, една обезверена майка съумя да избави двегодишната си щерка тъкмо преди количката й да бъде премазана от кола.

Шокиращият случай, който се случи в Солихъл, Западен Мидланд, беше уловен от видеонаблюдение. Работници в магазина се притекоха да оказват помощ на майката и дребното дете, които се разминаха на косъм от гибелта. Драматичните фрагменти демонстрират по какъв начин те едвам заобикалят да бъдат ударени от колата, откакто тя се блъсна в дирек на лампа и се обърна на тротоара.

Може да се види по какъв начин майката се отдалечава от мястото на злополуката с щерка си на ръце. Ужасяващият случай е станал покрай пешеходна пътека " зебра " към 16 часа в събота.

Служителите от околните компании, които са помогнали на майката и дъщерята, разкриват, че количката се е заклещила под колата, само че дребното момиченце се е отървало по знамение. Те споделиха още, че от удара шофьорката е изхвръкнала от багажника на колата, само че пострадванията й са без заплаха за живота.

Служител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР