Това е специален вид радост, която само градинар може да

...
Това е специален вид радост, която само градинар може да
Коментари Харесай

Току-що въведените едногодишни и многогодишни растения добавят нещо ново към градината

Това е специфичен тип наслада, която единствено градинар може да разбере. Винаги получавам спомагателна пролет в стъпката си, когато разсадниците стартират да съхраняват новите интродукции на растенията за годината.

2024 година носи нови едногодишни и многогодишни растения, които ще накарат всеки фен на растенията да цъфти от ухо до ухо. Това са някои от отличителните черти.

Superbissima Wine Red от Cerny Seed не е петунията на баба ви (освен в случай че, несъмнено, баба ви не я засади). Зашеметяващите розово-лилави цветя на привличащия вниманието плодороден разцвет доближават до 6 инча широчина с забележими вени в центровете им и необикновени накъдрени ръбове. Те работят еднообразно добре в контейнери и в градината, на слънце до лека сянка. Издръжлив в зони 10-11; годишно другаде.

Отглеждането на сенколюбивия колеус докара до нови сортове, които виреят както на слънце, по този начин и на сянка, даже в южните градини. Серията Talavera на Ball Seed също се предлага в неповторими цветове, в това число Pink Tric...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР