Това е солидарна битка и тя е и за отстояването

...
Това е солидарна битка и тя е и за отстояването
Коментари Харесай

ВМРО: Европа да подкрепи Полша в битката ѝ за защита на границите на Стария континент

Това е солидарна борба и тя е и за отстояването на полезностите на Европейски Съюз
Вътрешна македонска революционна организация упорства в позиция Европа да вземе отношение и съответни дейности по невижданата мигрантска рецесия, която се разиграва на границата сред Полша и Беларус. Те не просто би трябвало да осъдят изрично дейностите на държавното управление на Беларус и потреблението на незаконната имиграция като средство за политически напън, само че и да поддържат категорично полското държавно управление в тези сложни времена.



Ето и цялостния текст на декларацията:

През последните няколко дни всички ние наблюдавахме с отвращение и угриженост гледката на хиляди нашественици, принудително изтласквани от незаконното държавно управление на Лукашенко до границите на Беларус и Полша. Инвазия на незаконни мигранти, на подправени бежанци, на млади мъже и момчета в боеспособна възраст, тълпящи се против източната граница на Европа.

Реакцията на полското държавно управление беше незабавно да активизира полицейски и военни сили за отбрана на своята граница, която е и граница на Европа, е образец за храброст, отдаденост и преданост. Лоялност към Европа и към цивилизацията и полезностите, които представляваме. Ако европейските институции не застанат в отбрана на полското държавно управление, ще бъдем изправени пред нова феноменална рецесия на по този начин наречения „ европейски план “.

Никоя европейска нация не може да остане безучастна, без да оказва помощ и да си сътрудничи с полското държавно управление в отбраната на своята граница, не с думи или жестове, а с логистична, политическа, полицейска и военна поддръжка. Европейската комисия, Съветът и Европейският парламент са политически и морално задължени да се причислят към полското държавно управление в напъните му да пази Европа.

Настоящата обстановка в Европа с нашествието на незаконни мигранти, подтикната от непознати държавни управления - като тези на Ердоган и Лукашенко, за подкопаване на обществения, политическия и правния ред на европейските народи е сериозна. Всички ние сме длъжни да пазиме същия честен, политически и юридически ред, който Европа исторически съставлява.

Трябва да се откажем от голословните заявления и изказвания в интерес на тази всеобща, противозаконна имиграция, която постоянно виждаме измежду европейските бюрократи с безотговорни апели и заявления, които приканват за нелегално влизане на чужденци, насърчавайки по този метод бизнеса на мафиите за незаконен трафик на хора.

Трябва да се върнем на позицията, че общият европейски план ще успее единствено в случай че нациите, които съставляват Европа, си сътрудничат свободно и непринудено, с цел да подсигуряват оцеляването на нашата цивилизация. Това е същинската европейска взаимност.

Затова призоваваме Европейския съвет, Европейската комисия и Европейския парламент освен да осъдят изрично дейностите на държавното управление на Беларус и потреблението на незаконната имиграция като средство за политически напън, само че и да поддържат категорично полското държавно управление в тези сложни времена, се споделя още в позицията на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР