Това е резултат от титаничните усилия на украинските сили за

...
Това е резултат от титаничните усилия на украинските сили за
Коментари Харесай

Украйна: Противовъздушната ни отбрана е свалила 2000 руски ракети...

" Това е резултат от титаничните старания на украинските сили за противовъздушна защитата. Хиляди животи бяха избавени посредством модерните системи за противовъздушна защита, предоставени ни от нашите сътрудници ", отбелязва министерството в обява в обществената мрежа " Х ".

 

Ведомството обаче не дава по-подробна информация какъв брой ракети и крилати ракети са съумели да преминат през украинската система за противовъздушна защита, показва ДПА. То не отбелязва и броя на прехванатите бойни дронове, които играят също основна роля във войната, прецизира организацията.

Министерството повтори многократното искане на украинския държавен глава Володимир Зеленски за доставянето на спомагателни системи за противовъздушна защита от западните съдружници на Украйна за по-добра отбрана на украинското население.

 

" Украйна към момента се нуждае от повече системи за противовъздушна защита, с цел да отбрани народа си от съветския гнет. Защото гражданската инфраструктура продължава да бъде главната цел на съветските удари ", сигнализира украинското министерство на защитата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР