Това е реч, която се усеща като реч за състоянието

...
Това е реч, която се усеща като реч за състоянието
Коментари Харесай

Кинг подчертава важността на „разбирането“ в моменти на „сърцераздирателна загуба на живот“

Това е тирада, която се усеща като тирада за положението на нацията. Оценката на краля за неговото кралство.

Той приказва за значимостта на толерантността, съдействието и уважението. Но макар че това е вътрешнофокусирана тирада, има поразителна отпратка към Близкия изток.

Езикът е накривен, само че посланието не може да бъде по-ясно. Кралят споделя, че има „ жизненоважна “ нужда от схващане на религиозните вероизповедания по време на „ интернационален ужас “ и „ сърцераздирателна загуба на живот “.

Това е за първи път го чуваме да приказва за актуалната война. И е извънредно за английски монарх да разяснява спор, изключително подобен на подобен сериозен стадий.

Тази тирада следва мощно дефинирано изказване на последния му представител седмица, в която се споделя, че кралят е " ужасяващ от и осъжда варварските терористични актове ". И източници от двореца споделят, че това е проблем, който го вълнува надълбоко. Искане да бъдете " интензивно осведомени " за обстановката.

Кралят не може да се намесва в политиката, само че като държавен глава той неотдавна се срещна с основния равин и имаше диалози както с израелския президент, по този начин и с краля на Йордания. Думите на краля в речта ще бъдат деликатно подбрани и без подозрение написани за оптимално влияние.

Израел сподели, че 1400 негови жители са били убити при нападението на бойци на Хамас на 7 октомври.

< p> Министерството на здравеопазването в Газа сподели, че минимум 3478 палестинци са били убити и 12 000 други са били ранени при ответните удари на Израел.

Най-малко седем английски жители, в това число 13-годишният Яхел Шараби, са били убити в нападенията на Хамас против Израел на 7 октомври.

Даунинг Стрийт сподели, че девет жители на Обединеното кралство остават в неопределеност, като се притеснява, че някои от тях са мъртви, до момента в който други може да са измежду заложниците, отведени назад в Ивицата Газа.

По-рано кралят изрази своите съболезнования и „ бездънен потрес “ от „ варварските “ дейности на Хамас в диалог с президента на Израел Исак Херцог.

Междувременно принц Уилям сподели, че е „ надълбоко смутен “ от нанесените " ужаси ".

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР