Това е провал за ГЕРБ - СДС като коалиция. С

...
Това е провал за ГЕРБ - СДС като коалиция. С
Коментари Харесай

Владимир Кисьов: Дали ще ГЕРБ – СДС ще подкрепи Васил Терзиев, зависи от поведението на ПП-ДБ

Това е неуспех за ГЕРБ - Съюз на демократичните сили като коалиция. С един спуснат, в нарушаване на всички правила, претендент за кмет в последната секунда. Те можеха да го записват и след това да го разгласят. Така някогашният основен договарящ за участието ни в Европейски Съюз Владимир Кисьов нощес разяснява изборните резултати.

" Той не се употребява с особена поддръжка, в това число и от конкурентните си сътрудници. Не чаках, че няма да отиде на балотаж. За това споделям цялостен неуспех ", счита някогашният началник на Общинския съвет.

Според Кисьов кандидатурата на Антон Хекимян не е обсъждана нито на градски съвет, нито на народен съвет. И добави, че естествения ход е бил Георги Георгиев да е претендент за кмет на столицата.

" Борисов трябваше да поддържа Вили Лилков. Но той не го направи, а издигна Хекимян ", означи Кисьов.

По думите му единственото му положително е изявлението от през днешния ден във Facebook - че би трябвало да се избира от държавна сигурност и държавна благосъстоятелност. „ Ако няма в София естествена сглобка - доста мъчно за ръководство с подобен разлюлян общински съвет ", сподели още той.

Дали ще ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще поддържа Васил Терзиев зависи от държанието на ПП-ДБ. Ако се продължи с тази пренебрежителност, ще се зацикли. Трябва да се седне на масата и да се търси консенсус, който подсигурява европейското развиване на България, уточни още Кисьов.

Кисьов бе безапелационен, че ще отиде да гласоподава на балотажа. " В никакъв случай няма да отиде гласа ми към БКП/БСП. Но има районни кметове, за които ще отида да гласоподавам ", разяснява Кисьов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР