Това е приказка, стара като времето, мъжът работи на бюро

...
Това е приказка, стара като времето, мъжът работи на бюро
Коментари Харесай

Мъж беше осъден за това, че е дал ултиматум на съпругата си, защото не иска да се прибере в разхвърляна къща

Това е приказка, остаряла като времето, мъжът работи на бюро 9-5 и няма значение какво жена го прави, тя към момента би трябвало да поеме психическото натоварване, грижите за децата и почистването.

Сега една майка, която се е оказала в затруднено състояние, показа по какъв начин брачният партньор й я е оставил да се усеща уплашена и конфликтна, откакто той й сподели, че би трябвало да „ оправи и почисти къщата, преди той да се прибере “ от работа.

Тя показа по какъв начин към този момент балансира сред постоянното образование и гледането на детето си с малко помощ понякога някои платени грижи за деца и описа, че нейният сътрудник е споделил ултиматума си с нея.

За да усили натоварването си, изтощената майка също разкри, че детето й не спи през нощта и постоянно желае „ цици “, тъй че нормално тя е тази, която поема нощната промяна – което значи, че към този момент е изтощена досега нейното домакинство се разсънва. Партньорът й работи от 8 до 6, само че отива във фитнеса преди работа и се прибира в седем вечерта, към четирид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР