Това е претоплена гозба. Преди пет месеца част от бранша,

...
Това е претоплена гозба. Преди пет месеца част от бранша,
Коментари Харесай

Зам.-министърът, обвинен в изнудване: Ще даря парите от спечелените дела

Това е претоплена манджа. Преди пет месеца част от сектора, който сега претопля манджата, отново повдигана този въпрос. Бяха ми осъществени доста съществени инспекции. Завел съм дело против един от хората, които е писал срещу мен. Сега ще заведа още две каузи, в това число против депутата Георги Свиленски. Това съобщи зам.-министърът на превоза Ангел Попов, който Българска социалистическа партия упрекна в изнудване на превозвачи, пред Нова телевизия.

Според Българска социалистическа партия това се случвало в интервала 2012-20014 година в качеството му на ръководител на браншова организация. Той събирал пари от сътрудниците си за споразумяване на разрешителни за транспорт на товари. От прокуратурата ще създадат инспекция.

„ По никакъв метод няма да разреша да се петни името ми и ще го потвърдя. Парите, които ще печеля от делата, ще даря за потърпевши от произшествия. Не знам с каква цел съм оклеветен, тъй като нямам спорове с никого. В момента обаче сме засегнали доста ползи. Спряхме извънредно огромна корупция. Имаше промени на равнище шефове, в това число подадени документи в прокуратурата. Има доста наранени лица ", съобщи Попов.

Той бе безапелационен, че са спрели продаването на книжки и минаването на теоретични изпити на хора, които са необразовани и необучени.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР