Това е престъпление без аналог в най-близката ни история, изключвам

...
Това е престъпление без аналог в най-близката ни история, изключвам
Коментари Харесай

Борислав Сарафов: Шестте жертви в Нови Искър са дръзко убити, няма самоубийство

Това е закононарушение без аналог в най-близката ни история, изключвам версията за самоубийство на някой от хората, изрично става въпрос за смело ликвидиране. Всички са убити с голям брой изстрели. Това сподели шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов пред публицисти. Не сме намерили оръжието, работата продължава.

Нови Искър, Район Нови Искър

Към петте открити тела през днешния ден се прибави и още едно - на жена, която беше открита на 3 километра от мястото на престъплението. Тялото на дамата, за която се счита, че е живеела с убития по-възрастен мъж, беше намерено в бунар в гората във вилната зона на Нови Искър. Снощи Кети Кюхова беше оповестена за търсене. По неофициална информация и тя е била простреляна в главата. Вчера следобяд в къща в Нови Искър бяха открити пет натрупа с огнестрелни рани. Убитите са татко и наследник, дъщерята на Кети, приятелят на момичето, както и майката на Кети.

2 януари - късния следобяд - след подаден сигнал - проверяващите откриват петимата убити в къща в Нови Искър. Трима на първия етаж и още двама на втория. Убито е и кучето на фамилията. Жената остава в неопределеност за няколко часа. Обявена е за търсене,както и фамилния автомобил. 3 януари - рано сутринта - в гората - на три километра от окървавената къща е открита фамилната кола със счупено предно стъкло.
Йордан Георгиев: В 10 ч. оповестиха, че колата е открита и се знае, че е в една борова гора. Джипът е бил празен, зарязан. А в съседство до джипа, там в гората, е открита Кети. Така споделиха следователите.
Защо някой би желал да убие петима души?

Или нещо фамилно, или финансово. Едно от двете.
В непосредствена непосредственост до колата е намерено и тяло на жена. По непотвърдена информация - това е Кети, захвърлена в бунар. Журналисти попадат на тефтерчето на жертвата - със сметки на суми пари. Оръжието обаче към момента не е открито. Сравнително непознато за съседите - такова било убитото семейство.
Жулиета Батева, продавачка в магазина: Те скоро купиха къщата. Хората не ги познават доста. И като не работят тука наоколо, а в София, хората нямат досег до тях.
Убитият Боби, другар на Нанси, работел в психиатрията в Нови Искър като санитар от към пет месеца.

доктор Цветеслава Гълъбова - шеф на Психиатричната клиника " Св. Иван Рилски ": Много прелестен младеж, образован, сияен, ухилен, учтив, доста положително отношение към болните, доста добре се разбираше, извънредно прецизен и усърден в работата си. Не е споменавал и не е имал тип на човек с проблеми.
41-годишният Неделчо Юнаков, който също беше разстрелян, е родом от Сапарева баня. В града са потресени от случилото се. Неделчо живее в София повече от 15 години. Често идвал в курортното населено място. По специалност бил автомонтьор. С втората му жена - убитата Кети, заживели дружно преди към 5 години. Според близки се разбирали добре. Затова не имат вяра, че някой от околните може да е направил ужасното действие.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР