Това е поредното нелепо и невярно обвинение от сръбския депутат

...
Това е поредното нелепо и невярно обвинение от сръбския депутат
Коментари Харесай

Захариева: Обвиненията в шпионаж са нелепи

„ Това е следващото неуместно и погрешно обвиняване от сръбския народен представител към България. Аз не виждам български шпионин да вербува сръбски висши офицери, а друга страна. Нека не трансферират от болната на хубавичко глава. Вчера излязохме с изказване, че няма нищо правилно в тези изказвания. България постоянно е подкрепяла и подпомагала Сърбия. Учудени сме от тези твърдения  и изрично ги отхвърляме ”. Това съобщи вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева по отношение на отправеното обвиняване от ръководителя на парламентарната комисия за Косово Милован Дрецун.

„ В никакъв случай тези нелепи обвинявания не дават отговор на положителния дух и другарство, което има сред двете страни ”, сподели още тя.

По думите й обвиняванията по никакъв метод не подкрепят за двустарнните връзки сред двете страни. „ Надявам се това да е мнение на съответния народен представител, а не на висшето управление и на президента Вучич. Надявам се това да не е публична сръбска позиция. До момента не съм чулата да е такава ”, сподели още тя.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР