Това е пореден израз на усилията по опазване на околната

...
Това е пореден израз на усилията по опазване на околната
Коментари Харесай

BILLA сложи печата „EU Eco Label“ на всички продуктови каталози

Това е следващ израз на напъните по запазване на околната среда и нейните запаси
Печатната листовка на BILLA България и всички нейни продуктови каталози към този момент са маркирани със документа на Европейския съюз – „ EU Ecolabel “ и посланието „ Събирайте употребяваната хартия за преработване “. Това е поредна стъпка на комерсиалната верига в посока стабилно потребление на запаси, наред с обстоятелството, че списанието „ BILLA Кулинариум “, което дава необятен набор от предписания и потребни препоръки за ентусиазъм при подготвяне на домашна храна, също е притежател на екопечата.

„ Днес, повече от всеки път, би трябвало да влагаме старания в основаването на стабилно бъдеще за идващите генерации. Рециклирането и виновното отношение към заобикалящата ни природа са крачки таман в тази посока. Сертификатът „ EU Ecolabel “ е доказателство, че стабилно развиваме бизнеса си в унисон с това. Заедно с многочислените екипи в магазинната мрежа, утвърждаваме дълготрайната си тактика за понижаване на разхода на хартия, преработване и поощряване на едно по-екологично извършване на покупки от страна на нашите клиенти, “ показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.  

Маркировката „ EU Ecolabel “ е знак за екологично достижение и награждава артикули или услуги, които дават отговор на високите стандарти, свързани с опазването на околната среда и нейните запаси. Екопечатът подсигурява, че документите с маркировка са рециклируеми. Критериите, на които дават отговор, обезпечават понижаване на нездравословното екологично влияние, генерирането на по-малко въздушни и водни излъчвания, и консумация на електрическа енергия, дружно с усъвършенствано обновяване на отпадъците, спрямо други сходни артикули на пазара.

В поддръжка на тактиката си за стабилно развиване, още в първите дни на новата година, BILLA България изненада своите клиенти с актуализирана седмична онлайн листовка. Тя включва 12 спомагателни страници с промоционални предложения, с които надгражда хартиения азбучник. Заедно с това, обезпечава на потребителите бърз достъп до настоящите игри и лоялни акции, специфични понижения за притежателите на BILLA Card и богато многообразие от висококачествени продукти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР