Това е пълният списък на районите, в които може да

...
Това е пълният списък на районите, в които може да
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Пълен списък на районите, в които може да вали сняг в страната следващата седмица – вашият ли е засегнат?

Това е цялостният лист на регионите, в които може да вали сняг в Обединеното кралство идната седмица.

След това, което евентуално ще бъде мокър и презрян уикенд за доста британци, с голямо предизвестие за тежко време, обхващащо огромна част от Англия, в елементи от Обединеното кралство може да има сняг към средата и края на тази седмица.

От Събота следобяд, в 15:00 часа, има предизвестие за мощен дъжд, което заплашва да докара до спиране на пътуването и вероятни наводнения. Първоначално покриваше цяла Англия, само че беше понижена до Югоизточна, Източна Англия, Югозападна и също елементи от Източен Мидландс и Южен Уелс.

Но откакто дъждът този уикенд свърши, има възможност за сняг по-късно тази седмица. WXCharts предвижда, че на 22 и 23 февруари има възможност за малко сняг в елементи от Англия, Уелс и Шотландия.

Тъй като най-големият сняг ще удари четвъртък, ветровете може евентуално да станат мощни на моменти. В петък снегът ще бъде по-слаб и по-слаб. Първ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР