Това е моментът, за който всички говорят: В рядка публична

...
Това е моментът, за който всички говорят: В рядка публична
Коментари Харесай

Анти герой! Пренебрегване на Селин Дион на Грами... ДРУГ албум, използващ неуспешен романс... КАРЪЛАЙН БЪЛОК пита: Нищо или никой не е свещен във всепоглъщащата жажда за доминация на Тейлър Суифт?

Това е моментът, за който всички приказват: В рядка обществена поява за връчване на историческата премия, 55-годишният Дион, изумен от инвалидизираща и ужасяваща неизлечима болест, беше отърсен от милиардера, основател на шлагери и изцяло пренебрегнат, до момента в който Суифт се отдаде на самопоздравително влюбване с групата й на сцената.

Разбира се, сходни арогантни прояви в натоварения с егото свят на планетарния поп не са нищо ново, само че това неуважение изключително ме ужили.

Певецът от The Heart Will Go On се появяваше в публично качество на обществено събитие за първи път след разтърсващата й диагноза през 2022 година синдром на вдървен човек – рядко автоимунно неврологично заболяване, което нормално предизвиква вдървеност на мускулите и мъчителни конвулсии. добър външен тип – и дейностите на 34-годишния мъж бяха вярно изтъкнати.

Показателно е, че разкрива полъха на двуличие и персонален...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР