Това е моментът, в който десетки търсачи на силни усещания

...
Това е моментът, в който десетки търсачи на силни усещания
Коментари Харесай

Ужас в тематичния парк като търсачи на силни усещания, блокирани на върха на 164-футово влакче в увеселителен парк след „техническа повреда“

Това е моментът, в който десетки търсачи на мощни чувства бяха оставени блокирани на върха на влакче в увеселителен парк, което претърпя механически проблем.

Групата ездачи бяха принудени да стоят отвън количките на към 164 фута (50 м) над земята, откакто карането беше спряно, когато бяха повдигнати опасения за сигурността. Тематичният парк Mirabilandia в Равена, Италия, беше сцена на известно безпокойствие, откакто датчиците на атракциона автоматизирано попречиха на транспортните средства да потеглят.

Говорител споделя, че датчиците са отбелязали риск за сигурността и затова са отказали да пуснат количките да пътуват по пистата. Пътниците съумяха да слязат от обърнатото влакче в увеселителен парк Katun и да застанат на рампа, която разрешава на пътуващите да слязат при положение на неотложност без помощ от пожарникари.

Говорител на Mirabilandia сподели: „ В събота, 13 април, бяха регистрирани две прекъсвания на атракцията Katun. Внезапна особеност, докладвана от сензорит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР