Това е момент в историята – първият президент на САЩ,

...
Това е момент в историята – първият президент на САЩ,
Коментари Харесай

Процесът срещу Тръмп: Защо американците не могат да видят или чуят какво се случва в съдебната зала?

Това е миг в историята – първият президент на Съединени американски щати, изправен пред наказателни обвинявания в американска правосъдна зала. И въпреки всичко единствено шепа наблюдаващи са в положение да видят или даже да чуят какво се случва.

Вместо това по-голямата част от Съединени американски щати получават вести за безмълвния развой на някогашния президент Доналд Тръмп от втора употреба. Започвайки с предварителните оферти и подбора на правосъдните заседатели в понеделник, репортерите в правосъдна зала в Манхатън би трябвало да предадат какво се споделя на външния свят след обстоятелството.

Това е всичко, тъй като законът на щата Ню Йорк по отношение на медийното отразяване на правосъдни производства е един от най-рестриктивните в страната. Смъртта предходната седмица на О Джей Симпсън, чийто развой за ликвидиране, предаван онлайн от правосъдна зала в Калифорния, завладя една нация преди три десетилетия, беше красноречиво увещание за това по какъв начин Ню Йорк е изостанал от времето – или най-малкото е изостанал.

– Защо Ню Йорк не ми разрешава да го видя?


<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР