Това е може би най-великият случай на ирония в историята:

...
Това е може би най-великият случай на ирония в историята:
Коментари Харесай

Смяна на ролите: 8-годишно индийче ухапа и уби отровна змия

Това е може би най-великият случай на подигравка в историята : смъртоносна кобра получи повече, в сравнение с очакваше, откакто атакува 8-годишно момче в Индия, а то отвърна на удара и умъртви пълзящото творение, написа БГНЕС.

World media picks up story titled ‘Cobra dies of child bite in Chhattisgarh’. Some names:
— Shahid Faridi (@Shahid_Faridi_)
Според репортаж на „ The New Indian Express “ случаят е станал в село Пандарпадх в индийския окръг Джашпур предходната седмица и в него е взело участие момче на име Дипак. Той споделя, че откакто змията се увила към ръката му и го ухапала, тя не желала да се пусне, като не оставила на момчето друга опция, с изключение на да ухапе змията в отговор.

Дипак споделя, че до момента в който играел в задния си двор, кобрата се появила и се увила компактно към ръката му, ухапала го по ръката и му предизвикала мощна болежка. " Влечугото не помръдна, когато се пробвах да го изтръгна, по тази причина го ухапах мощно два пъти ", сподели Дипак. Двете ухапвания явно са били задоволително съществени, с цел да убият змията.

Момчето било откарано в близкия медицински център, където му дали противоотрова и го приели за наблюдаване, като го изписали ден по-късно.

Районът, в който живее Дипак, е прочут като " Наглок " или " обиталище на змии " , като над 200 типа змии припознават дома си в мощно обраслия с растителност регион.

Кобрите са необикновено интелигентни и въпреки че нормално не са нападателни, ще създадат всичко допустимо, с цел да се освободят от плен и да оцелеят. Само преди няколко седмици кралска кобра в шведска зоологическа градина (кръстена сър Хис по името на героя на Дисни Робин Худ) някак си съумя да избяга от заграждението си, като си завоюва новото име " Худини ". Тя към момента не е открита. През лятото в зоологическата градина в Маями откриха, че огромна памукова змия е избягала от заграждението си и е изяла питон в прилежаща клетка. Преди броени дни британка се разсъни и откри, че змията на съседа ѝ е избягала от заграждението си и се е качила в леглото ѝ. За благополучие змията не е била отровна, само че е била дълга няколко метра. Миналата седмица питон в Индонезия умъртви и погълна цяла жена. По-късно той бил заловен и погубен, а тялото на дамата било открито вътре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР