Това е лобното ми място от снощи. Спирка Бъкстон, посока

...
Това е лобното ми място от снощи. Спирка Бъкстон, посока
Коментари Харесай

Безумие! Пропадна шахта на трасе за слепи и инвалиди!

" Това е лобното ми място от нощес. Спирка Бъкстон, посока центъра. Както вървях, новият похлупак на новата шахта на новият фандъков ремонт - трасето на петицата, спирка Бъкстон, се разцепи под краката ми. Отзовах се с разрушена уста и навяхвания на земята " - това споделя мъж, който е потърпевш от следващия " първокласен " ремонт в София.

" Последваха безумни пет часа с разцепена уста в кървища в Пирогов. Там за следващ път видях по какъв начин наподобява здравно страшилище, обслужващо най-вече себе си и което не си свърши добре работата. На шестия час, измежду нощ бях още веднъж на открито с непълна документи, само че екипиран със зашита уста и китки с неразбираема диагноза ", показа още индивидът.

" Но не по тази причина е постът ми. " Пирогов " е обособена тематика, по която би трябвало да се написа съществено, доста и " тужно и мучно ", както се споделя в един анекдот.

В счупения похлупак на шахтата нямаше и грам арматура нито обрамчваща рамка. Капакът до него също беше с централна, мъчно забележима цепнатина. Шахта-капан, инсталирана по средата на трасето на хора с увреждания и право под маркировката за слепи!





Изумих се, когато пет-шест часа по-късно, капаците бяха заменени, правилно с най-евтините, само че въпреки всичко цели, угриженост за жителите или укриване на доказателства?

Намирам това за закононарушение с доста съучастници.

Корупцията води до това - директна опасност за живота на хората. В Пирогов с изненада разбрах, че надалеч не съм единственият потърпевш тъкмо по този метод.

ГЕРБ, които ръководят към този момент 20 години града ни, са винонвни за днешните феномени.

А въпреки това Капакът на Фандъкова и " бързата " помощ на " Пирогов " май са две страни на едно и също лице ", споделя още пострадалият.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР