Това е краткият отговор, който д-р Александър Симидчиев, депутат и

...
Това е краткият отговор, който д-р Александър Симидчиев, депутат и
Коментари Харесай

Скандалът с Правителствената болница може и да стигне до здравнат...

Това е късият отговор, който доктор Александър Симидчиев, народен представител и член на здравната комисия в Народното събрание даде пред ФрогНюз.

 

Медията ни потърси Симидчиев, с цел да разбере дали на днешното съвещание ще бъде разискван абсурдът с държавната болница “Лозенец ” и опита на управлението да в профил доктор Добри Хазърбасанов, осветил скица с клинична пътека за над 300 хиляди лв.. върху Хазърбасанов, само че в същото време признаха за неприятните практики. 

 

Още, с цел да разберем какво ще подхващат. В момента “Вътрешен одит ” към здравното министерство прави инспекция, предоставена от министър Христо Хинков. От Изпълнителна организация “Медицински контрол ” също към момента не са дали отговор на запитванията ни, макар че поеха подобен ангажимент. Не успяхме и да се свържем с ръководителя на здравната комисия Костадин Ангелов, с цел да разберем осведомен ли е с изпратеното от лекарите в “Лозенец ” писмо. Вчера само на позвъняванията ни откликна точно доктор Симидчиев, който съобщи, че въпросът не е обсъждан досега. От планувания дневен ред на съвещанието наподобява няма и да има такава опция. 

 

Очакваме да разберем каква ще бъде процедурата, ще се стигне ли до разискване на въпроса.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР