Това е историческо обединение, защото Бургас не помни толкова различни

...
Това е историческо обединение, защото Бургас не помни толкова различни
Коментари Харесай

Живко Табаков и МК Левицата стартираха кампанията си под мотото Обединени за Бургас

Това е историческо обединяване, тъй като Бургас не помни толкоз разнообразни персони, толкоз разнообразни цивилен организации и представители на разнообразни политически партии, да се сплотяват под обща идея, сподели претендентът за кмет

Кандидатът за кмет на Бургас Живко Табаков и тимът му от листата на Местна коалиция „ Левицата “ дадоха старт на предизборната си акция със поръчка, че ще стигнат до балотаж и ще имат мощна група в новия Общински съвет. В експозиционен център „ Флора “ в Морската градина на Бургас пред жители и медии водачът на обединяването съобщи изрично, че днешното събитие е историческо.

„ Това е историческо обединяване, тъй като Бургас не помни толкоз разнообразни персони, толкоз разнообразни цивилен организации и представители на разнообразни политически партии, да се сплотяват под обща идея. Това е и мотото ни „ Обединени за Бургас “. Влизам в тази акция доста убеден, тъй като имам вяра в резултата, който ще успеем да реализираме. Въпреки че социологическите данни изнесени в медиите дадоха 64% поддръжка за Димитър Николов и регистрираха единствено парламентарно показаните претенденти, ние сме уверени, че тъкмо ние сме хората, които ще заведем Николов на балотаж. Само подсещам, че през 2019 година, когато още веднъж бях претендент за кмет, доста от парламентарно показаните ми сътрудници останах надалеч зад мен, като резултати “, разяснява водачът на Местна коалиция „ Левицата “.

Живко Табаков е един от главните опозиционни водачи в Бургас и е основател на гражданско придвижване БУРГ. Той е някогашен общински консултант и народен представител, образувал необятно политически обединяване под наименованието Местна коалиция „ Левицата “, а в тима му влизат доста забавни имена.

Вижте във видеото кои ще са главните проблеми, които желаят да решат претендентът за кмет и претендентите за общински съветници.



„ Днес  сме излезли за положително и ще вършим положително и на национално равнище. Ще се включим в подписката за националния референдум обвързван с 3-ти март. И на безусловно всички наши приемни, ще съберем част от нужните подписи, с цел да може 3-ти март да остане Национален празник на България “, съобщи Живко Табаков.

Той показа всички 50 (петдесет) претенденти за общински съветници на Местна коалиция „ Левицата “, трима от които бяха част от последния локален парламент – Мария Табакова, Костадин Андонов и Стоян Коларов.
 Мария Табакова, претендент за общински консултант от МК " Левицата "
 „ Поглеждайки към всички вас през днешния ден аз разбирам, че през моя мандат, който беше две години и половина, аз никого не съм излъгала, никого не съм измамила. С моя сътрудник Костадин Андонов бяхме от самото начало работещи за програмата „ Движение България на жителите “. Преди 4 години бях в тази зала и ме връхлитат спомените. Това, че през днешния ден сме толкоз доста и толкоз единни ме радва извънредно доста и разбирам, че от самото начало съм вървяла в вярната посока. Надявам се бургазлии да го видят и да ни поддържат с бюлетина 68 “, съобщи Мария Табакова.
 Костадин Андонов, претендент за общински консултант от МК " Левицата "
 „ Заявявам без съмнение, че Местна коалиция „ Левицата “ има най-хубавата листа. Всички в тази зала са специалисти, професори и доценти, които са потвърдили своята подготвеност “, разяснява Костадин Андонов. Той разяснява бавните темпове на развиване на по-малките обитаеми места в общината, само че означи че в к.в. Сарафово е свършена не дребна работа, като засяга построяването на образователната постройка, възстановяване на инфраструктурата и началното на построяването на площад. „ Но това надалеч не е задоволително, а и се случва с извънредно мудни темпове “, разяснява Андонов.
 Стоян Коларов, претендент за общински консултант от МК " Левицата "
" През последните 4 години работих за развиването на образованието. Бях заместител ръководител на Комисията по обучение и изповедание. Смятам и през идващите години да продължа да работя в тази посока и да оказа помощ с цялата си експертност, която имам да имаме по-добро обучение и да задържаме повече младежи в нашия град “, съобщи икономистът.

На заседателната маса до претендентът за кмет Живко Табаков застанаха юристът Георги Сталев (с преференция 102), хотелиерът Боряна Тодорова ( с преференция 109), юристът Николай Стоилов ( с преференция 105), специалистът в туризма Женя Илиева ( с преференция 107) и икономистът, инженер-химик и биотехнолог Юлияна Мръчкова ( с преференция 104).
 Георги Сталев (с преференция 102)
„ Днес публично даваме старт на предизборната акция на най-голямото политическо обединяване с името Местна коалиция „ Левицата “. Положихме много старания за основаването му, само че крайният резултат смятам, че е повече от добър. Убеден съм, че представяме на бургазлии най-балансираната и сполучлива листа. Това което ни сплотява е Бургас и неговите хора, които ние не разделяме по партийна принадлежност. Създаването на това обединяване демонстрира и нещо друго и доста значимо, че всички ние дружно сме извървели неправилния път на разделянето и пред нас е само верният път – обединяването “, съобщи Георги Сталев.
 Боряна Тодорова ( с преференция 109)
„ Вярвам, че всеки един от нас има силата, достолепията и уменията и ще даде всичко от себе си за Бургас. Основно право на всеки жител е правото на положително ръководство. С нашия избор ние вършим положителното ръководство. Ще работим с сърдечност, неприкритост, бистрота и успеваемост, с цел да се изпълнят задачите на всеки живеещ на територията на Община Бургас “ съобщи Боряна Тодорова от придвижване „ България на жителите “
 Юлияна Мръчкова ( с преференция 104)
" Едно от нещата за които ще работим е откриване на работни места в града ни. По този метод ще съхраним децата си, тъй като те са нашия живот, напредък и строеж. Ще работим за възобновяване на материалната база на учебните заведения, ще се борим и срещу политическите назначения в просветителната система и освен “, съобщи Юлияна Мръчкова от Движение 21.
 Женя Илиева ( с преференция 107)
„ Ще акцентира на значимостта на случилото се обединяване. Това е най-широката локална коалиция освен в Бургас, само че и в страната. Прав е моторът на всичко това - Живко Табаков, че няма различен метод да се противодейства на изключителния комфорт, който усещат дългогодишните ръководещи и на които им липсва коректива при взимането на решения “, изрично съобщи Женя Илиева от Коалиция Неутрална България.
 Николай Стоилов ( с преференция 105)
Аз, като представител на политически неангажираните жители, не се тормозя от пъстрота калейдоскоп, който сме събрали в тази коалиция. И ще се обоснова за какво е по този начин. Доброто ръководство няма идеология, то има няколко базови елементарни правила. Едно и доста значимо предписание е равното отношение на администрацията към всички поданици, опитващи се да вършат бизнес на територията на общината. Ще работя това да се случи “, съобщи Николай Стоилов.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР