Това е и мотивът на прокуратурата да прекрати с постановление

...
Това е и мотивът на прокуратурата да прекрати с постановление
Коментари Харесай

Свинщина! 13-Годишният Красьо Насили 55-Годишна Учителка! Заплаши Я Да Си Мълчи!

Това е и претекстът на прокуратурата да приключи с разпореждане наказателното произвеждане против малолетния причинител, който ще бъде предаден на локалната Комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни.

Грозното нахлуване над учителката станало на 21 януари т.г. към 16 часа. 55-годишната жена имала няколко овце, които в този час прибирала от паша. Докато вървяла пешком, към нея с велосипеда си се доближил Красьо. Двамата се познавали, тъй като били от едно и също село. Той я попитал дали продава към момента малко агънце и дамата му дала отговор утвърдително. След това хлапакът й споделил, че в близката горичка намерил умряло малко агънце. Учителката му отвърнала, че най-вероятно то не е нейно, само че 13-годишният бил доста настойчив и дамата се навила да го придружи, с цел да види откритото агънце.

Двамата се отправили пешком към горичката, само че там учителката открила, че е излъгана. В този миг младежът я съборил на земята по тил, седнал върху нея, като почнал да я опипва по гърдите, корема и таза. Опитал се да я съблече, само че не съумял. Жертвата му от самото начало се борила да го отблъсне с ръце и да му попречи да й смъкна облеклата. В това време хлапакът свалил панталона си и приключил върху облеклата на жертвата си. После я заплашил да не споделя на никого, тъй като ще я набие и си тръгнал. Жената обаче подала тъжба в полицията, само че поради обстоятелството, че причинителят е бил невръстен, следствието било прекъснато.

Тя обжалвала това в съда, само че магистратите удостоверили прекратяването на досъдебното произвеждане. Определението не е дефинитивно и може да бъде обжалвано, а Красимир бил предаден на локалната комисия, откъдето имат правото да го настанят в пансион.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР