Това е едно добро решение, но аз честно казано с

...
Това е едно добро решение, но аз честно казано с
Коментари Харесай

При нас нещата не са много добре

" Това е едно положително решение, само че аз почтено казано с терзание одобрявам разхлабването на ограниченията. Като човек, който следи по какъв начин се съблюдават те – при нас нещата не са доста добре. " Това беше коментарът пред Българска национална телевизия на основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов във връзка заповедта на здравния министър за отваряне на парковете за разходки.
" В даден парк, който ще бъде отворен в часовия диапазон, се основава една организация от кое място може да се влиза, от кое място може да се излиза, на какво разстояние, каква е да посоката на придвижване, с цел да няма скупчване. В множеството паркове ще има доброволци, ще има охранителни компании и ще има служители на реда, които вероятно ще окажат подпомагане на тези доброволци при някоя конфликтна обстановка. Ако някой чака, че ще има служител на реда на всяка алея, не е това концепцията. "
" Родителите да преценяват дали ще им е по-трудно да обяснят на децата да не излизат, или да не играят в парка. ", разяснява още Иванов.
" Аз бих оправдал едно такова пътешестване, единствено в случай че съм сигурен: изработен ми е тест, знам че не съм позитивен, единствено тогава бих рискувал да ида при непосредствен възрастен татковина. ", разяснява опашките на излизане от София основният комисар.
" Това е при нас – може да има доста информация, само че когато няма доказателства си остава информация ", сподели той в отговор на въпроса дали ще се потвърдят поръчителите на побоя над Слави Ангелов и добави, че доказателствата, които са събрани за директните причинители са " задоволителни ".
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи е обезпокоен за отварянето на парковете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР