Това е една смразяваща информация, публикувана наскоро от вестник Дейли

...
Това е една смразяваща информация, публикувана наскоро от вестник Дейли
Коментари Харесай

Обичайте кучето си, внимавайте да не ви целува (ближе) – повече от опасно е!

Това е една смразяваща информация, оповестена неотдавна от вестник „ Дейли Мирър “. Отнася се до най-любимите „ домашни любимци “ – кучетата. Те са привикнали да показват обичта и предаността си като облизват член от фамилията. Не позволявайте това да се случва; изключително внимавайте за децата, чиято имунна система е недоразвита и мъчно се оправя с бактериите и вирусите, с които гъмжи устата на кучето! А някои от вариантите бактерии са напряко смъртоносни!

Един непрекъснато живеещ в устата на кучето болестотворен организъм провокира сепсис, чийто признаци са: висока температура, настинка, изпотяване и мощен енергиен дефицит. Атакува се с банкет на антибиотици.

Все отново, най-лесно е да хванете тения посредством слюнката на вашия любим, както и златистия стафилокок.

Тази бактерия, въпреки и сходна на метицилин резистентния стафилокок, само че не се поддава на лекуване толкоз елементарно на антибиотично влияние. А по какъв начин попада тя в кучешката слюнка – доста просто! Подобно на хората, които показват благосклонностите си с лека целувка по бузата, кучетата вършат същото, само че под опашките си!

Да прибавим към всичко това, че е невероятно да опазим кучето си да не тарашува и да не рови по какви ли не нечистотии, при което цялостни муцуната си с всевъзможни типове болестоносни бактерии, вируси и микроби! Не споделяме да не обичате кучето си, само че дръжте го настрани от устата си!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР