Това е една от най-споделяните рецепти за отслабване на За

...
Това е една от най-споделяните рецепти за отслабване на За
Коментари Харесай

Запишете си тази рецепта за ОТСЛАБВАНЕ: 7 кг по-малко за 7 дни с тази силна напитка

Това е една от най-споделяните предписания за намаляване на „ За Жената “, която доста читателки са тествали и споделят позитивен опит. Оригиналът или кой първи е споделил тази рецепта не е прочут, тъй като през днешния ден доста от нейните вариации могат да бъдат открити и прочетени в интернет.

Разбира се, хората я пробват и я поправят съгласно усета и потребностите си, само че най-важното е, че в действителност работи и е доста ефикасна. Пие се няколко дни поред, след което се прави отмора, след което се повтаря при нужда, или за най-хубави резултати се пие 2-3 седмици, след което се прави отмора от най-малко една седмица.

Основните съставки за приготвянето на тази безалкохолна напитка са зелен чай (най-добре е да го употребявате на прахуляк и можете да го намерите в профилирани магазини за чай или магазини за здравословни храни, само че филтърните торбички също ще ви оказват помощ при положение, че не може да намерите), канела и дафинов лист..

 намаляване с дафинов лист

Чаят има доста потребни свойства, само че едно от главните дейности е да изхвърля непотребните течности и соли от тялото, да прави детоксикация, да укрепва имунитета, понижава потребността от сладко.

Освен всичко друго усъвършенства подвижността на ставите, подхранва и регенерира целия организъм, възвръща силата и обезпечава спомагателна сила за физическа интензивност, което в допълнение стимулира индивида, който желае да отслабне.

 чай канела и дафинов лист

Най-доброто нещо, което всеки, който е натрупал наднормено тегло през зимните месеци, желае да реализира е, че този чай предизвиква отслабването и разграждането на мастната тъкан в сериозните точки на тялото, а точно корема, седалището и глутеуса/задните елементи.

Комбинацията от тези три съставки форсира метаболизма и единствено за 7 дни приложимост могат да се смъкват до 8 кг. Обикновено резултатите са самостоятелни, според от пола, възрастта, физическата интензивност и диетата, като чаят се пие две до три седмици, след което се прави отмора от най-малко една седмица.

Преди да започнете тази или друга диета, първо се консултирайте с Вашия доктор или диетолог.

 чай за намаляване

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

800 мл вода

2-3 пръчици канела (или 2-3 супени лъжици прах)

3-5 дафинови листа

1 равна супена лъжица зелен чай или 3 пакетчета

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Сложете водата на огъня, след което откакто заври прибавете канелата и дафиновия лист. Отстранете от котлона и покрийте. След 5-7 минути прибавете зеления чай и го оставете под похлупак за още 7 минути.

След това се прецежда и чаят е подготвен за пиянство. Препоръчително е цялото количество да се изпие за един ден, разграничено на три пъти. Първата чаша чай би трябвало да се изпие заран, на празен корем. Втората чаша чай би трябвало да се пие след закуска, а третата чаша чай се пие вечер преди лягане.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР