Това е депутатът Христо. Депутатът Христо както обикновено присъства щадящо

...
Това е депутатът Христо. Депутатът Христо както обикновено присъства щадящо
Коментари Харесай

Кралев подгони Ицо Хазарта. Какво направи с песните му

" Това е депутатът Христо. Депутатът Христо както нормално участва щадящо на работното си място в Народното събрание.P.S.: Може би не е неприятно и Народното събрание да попадне в обсега на огромната акция за противопоставяне на наркоразпространението, под кодовото име „ Бяло “.

Това написа Красен Кралев, народен представител от ГЕРБ, на профила си през днешния ден. И пусна фотоси от столовата на Народното събрание с известни думи от парче на Ъспурт, леко изменени:
-->
" Господин депутатът гледа девствено. Естествено, хапва нещо на ниска цена ". Намеквайки за евтините цени в столовата, която Хазарта посещава постоянно, само че това важи и за половината депутати от всички групи, написа Марица.

Няколко часа по-късно Хазарта се включи с пост като коментар на Кралев. " Тежък компромат, признавам. Хванахте ме, че хапвам. Очевидно това е грях, който вие не познавате ", написа Хазарта, народен представител от Политическа партия.

Отдолу пловдивският му сътрудник Росен Костурков настоя за тест за бяло, като предвижда, че много хора от ГЕРБ могат да се провалят на него, в това число и заместник-председатели.

Всъщност, би трябвало да признаем, че Хазарта първи нападна някогашния състезателен министър в фамозния си роман за дните му в Народното събрание.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР