Това е 100-процентово участие в предизборната битка. Няма по-ясна намеса

...
Това е 100-процентово участие в предизборната битка. Няма по-ясна намеса
Коментари Харесай

Рашков стана трън в очите на политолога Стойчев. Пречел на прокуратурата, репресирал...

" Това е 100-процентово присъединяване в предизборната борба. Няма по-ясна интервенция от страна на българската полиция. В момента тя е сложено под издевателствата на Рашков и си разрешава произволи. Рашков привиква определени кметове да дават пояснения. Това е политическа принуда по време на предизборна акция. Разпищолил се е. Ударил си е на масата срамотиите, колкото и да се пробвате да ги скриете. Рашков минава изрично всевъзможни червени линии ", отсече Стойчо Стойчев.

През последните месеци, а и изключително дни силовият министър направи съществени разкрития за метода, по който е била ръководена страната през последните години, когато на власт бяха Борисов и ГЕРБ. Последните фрапиращи разкрития са към строителството на Автомагистрала " Хемус ". Милиони са били раздадени предплатено на фиктивни компании посредством порочната процедура за възлагане " ин хаус ". Рашков разкри, че са били изнесени милиони в кеш.

" Бойко Рашков е деен, само че това е тъй като страната е безусловно овладяна след N на брой години ръководство на ГЕРБ. За да може истината за сакове и кюлчета да излезе нескрито. Рашков е участник в политическите процеси в страната като министър, който има информация и който би трябвало да я оповести обществено, с цел да може на 14-ти ноември жителите да създадат своя избор - управлявали ли са ни мутри, или не. Стойчо цели да заблуждава. Истината е, че нежната ни народна власт е превзета. Нужен е министър като рашков. Досега отпред постоянно са били лица, които обслужват ", уточни изрично Слави Василев.

Последният скандал към изборите се завихри към нещо, което бе наречено от Борисов нов " Костинброд " - спомагателни 228 машини, които съгласно ГЕРБ целят опорочаването на изборите. Трябвало е те да бъдат импортирани неусетно в склада на " Сиела Норма ". Въпросните 228 устройства не са част от закупените от ЦИК 1600 машини по социална поръчка, изпълнена от компанията.

Според Слави Василев машините са били поръчани, с цел да се всее ужас, в който взе участие и самата " Сиела Норма ".

" Идеята на тези машини е била те да се вкарат в склада, с цел да може някой да каже, че не се знае какви са. Оставям на вашето въображение кой има интерес от това. Камионът, доставил устройствата, е с спомагателен влекач, в който са се намирали тези 228 машини. По сюжет е трябвало да влязат вътре неусетен, само че съзнателният надзирател си е приключил работата и алармирал. От там се е разплел чорапът ", разяснява още Слави Василев.

Стойчев обаче дефинира казаното като интрига.

" Има напрежение сега и то отклонява фокуса в неправилната посока. Истинската е, че органите на страната се употребява за репресии ", уточни още Стойчо Стойчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР