Това дойде от много проучвания от държави с програми с

...
Това дойде от много проучвания от държави с програми с
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев обяви дали ваксината БЦЖ, която всички българи имат, спира COVID-19

Това пристигна от доста изследвания от страни с стратегии с имунизацията БЦЖ, която се ползва против туберкулоза при кърмачетата. Страните, в които са се ваксинирали с нея имат по-малко случаи на ковид. Българското общество се е ваксинирало и сме от по-малко засегнатите. Това съобщи пулмологът доктор Александър Симидчиев е "Лице в лице " по bTV.

"Пациентите ми са безусловно шашардисани. Шумът е надалеч повече от сигнала. Искам да кажа, че е доста значимо да знаем за какво човечеството е еволюирало. На пилетата очите са в профил, а на хората начело. Това е тъй като би трябвало да има фокус ", добави той.

"Един човек, който е податлив да мисли и да търси нещо отвред, ще видите, че пасивните хора се тормозят за купища неща, само че не и за нещата, които могат да управляват.

Ако се фокусираме върху тези, които можем да направляваме, ще бъдем от така наречен "активни хора ". Контролираме какво може да влезе в главата ни и четем подобаваща литература. Тогава вършим това, което би трябвало ", изясни доктор Симидчиев.

"Нека вършим това, което можем. Това, което сега имаме е една зараза от неверна информация, върху която не можем да действаме.

Дали БЦЖ-то работи, или не, не е ясно. Информационният поток е това, което се случва в Испания, Италия и Щатите. Но те не са България. У нас е много по-умерено ", добави пулмологът.

"Вирусът има една цел - да заразява. Трябва да се фокусираме по какъв начин да направляваме това.

Всеки един от нас, който може да прави нещо, да прави това, което може, с цел да излезем от рецесията. Дори единствено да си остане у дома - това е нещо, което всеки може да направи. Може да успокоим един човек, който е смутен ", изясни той.

"Имайки поради, че COVID-19 стартира ноември предходната година, а белодробна емболия има от предишния век, очевидно връзката им не е толкоз тясна. Има лекуване за ковид, което е поддържащо, като за естествена простуда ", разкри доктор Симидчиев.

"Над 60-70% алкохол е оптималната централизация. По-висока централизация ще капсулира вируса върху кожата и той няма да изчезне. Обикновеният човек би трябвало да знае, че елементарният дезинфектант прави работа ", изясни той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР