Това дойде ден след гласуване в парламента, при което 56

...
Това дойде ден след гласуване в парламента, при което 56
Коментари Харесай

Депутатът от Лейбъристката партия Джо Стивънс „изплашена“ след графити, напръскани в офиса след гласуването за прекратяване на огъня в Газа

Това пристигна ден след гласоподаване в Народното събрание, при което 56 депутати от Лейбъристката партия се опълчиха на партийния бич, с цел да поддържат изменение на SNP, което приканва за неотложно преустановяване на огъня в Газа.

Повече от 11 000 палестинци, в това число повече от 4000 деца, са били убити при израелски удари на територията от 7 октомври, съгласно ръководеното от Хамас здравно министерство на Газа. Повече от 1200 израелци са били убити при офанзивите на Хамас на 7 октомври, споделя Израел.

Г-жа Стивънс се въздържа при поправката на SNP дружно с болшинството от нейните сътрудници.

Тя сподели пред Sky News изменението на SNP беше „ политическа тактичност “, предопределена да подклажда „ разделяне “.

„ Това, което ми се случи, е отговорност на хората, направили тези незаконни дейности “, сподели тя.

< p class= " sdc-article-related-stories__link-text " > Защо сър Кийр Стармър не поддържа преустановяване на огъня в Газа?

„ Но това [поправката на SNP] беше политическа тактичност, която беше направена, с цел да сътвори разделяне, и тя съумя да направи това.

Политически вести - онлайн: Риши Сунак попита дали той ще свика избори, в случай че проектите на Руанда са блокирани от връстници

„ И аз съм безусловно сигурен, че това не е от никаква помощ за хората в Газа и Израел. “

Помолен за в отговор на рецензиите на госпожа Стивънс, представител на SNP повтори поддръжката на партията за неотложно преустановяване на огъня в Газа и Израел и сподели, че „ ще продължи да оказва напън върху държавното управление на Обединеното кралство да се причисли към Организация на обединените нации и интернационалната общественост в апела за такова “.

„ Нашето изменение беше подкрепено от депутати от разнообразни политически партии, профсъюзи и правозащитни групи – и прекратяването на огъня има поддръжката на болшинството от обществото “, споделиха те.

„ Хиляди почтени деца и цивилни към този момент бяха убити в Израел и Газа – в очевидно нарушаване на интернационалното право.

„ От значително значение е Обединеното кралство да се причисли към възходящия интернационален подтик за преустановяване на огъня, с цел да избави животи и да отбрани интернационалното закон. "

Призивите за преустановяване на огъня в Газа разделиха партията на сър Кеир и доведоха до огромния протест в сряда.

Лидерът на лейбъристите сподели, че въпреки да желае да " облекчи страдалчество " на цивилни в Газа посредством даване на спомагателна филантропична помощ, той не поддържа преустановяване на огъня на съображение, че то би " окуражило " Хамас и би разрешило на групировката да прави нови терористични офанзиви.

Осем членове на сянка предната пейка - в това число видният народен представител Джес Филипс - или подадоха оставка, или бяха уволнени от постовете си, откакто гласоподаваха в интерес на изменението на SNP за преустановяване на огъня.

В писмото си за овакантяване госпожа Филипс сподели, че подава оставка с „ натежало сърце “, само че че тя не може да види „ няма маршрут, по който актуалните военни дейности вършат нещо друго, с изключение на да излагат на риск вярата за мир и сигурност за всеки в района в този момент и в бъдеще “.

Прочетете още:

Г-жа Стивънс сподели, че някои от известията, оставени в офиса й, я упрекват, че „ поддържа геноцид “ и „ виновна за гибелта на бебета “, до момента в който думата „ палач “ е била напръскана начело врата.

Изображение: Офисът на лейбъристката депутатка Джо Стивънс в Олбъни Роуд, Кардиф

Тя добави: „ Просто се усещам ядосана, само че също по този начин се усещам уплашена от това, тъй като откогато бях определена, офисът ми беше атакуван и вандализиран от хора от крайната десница, когато помагах на сирийските бежанци през 2016 година, а в този момент получавам същото от хора от крайната левица.

„ Искам хората да схващат, че това, което желая да се случи допустимо най-бързо, мисля, че те желаят да се случи допустимо най-бързо. "

Изображение: Протест се организира пред офиса на депутата от Лейбъристката партия Рушанара Али.

Други депутати също се сблъскаха с митинги поради позицията си по отношение на Газа.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР