Това, че Виктор Калев обича Бургас и Бургас обича Виктор

...
Това, че Виктор Калев обича Бургас и Бургас обича Виктор
Коментари Харесай

Виктор Калев представя „Грамофонът“ в Бургас

Това, че Виктор Калев обича Бургас и Бургас обича Виктор Калев, е несъмнено.

Доказателството е 13-тото следващо посещение на артиста в черноморския град с представлението „ Грамофонът ”.

Автобиографичният концерт-спектакъл „ Грамофона ” ще бъде подложен на 25 август от 20.30ч. на сцената на Летен спектакъл – Бургас.

В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще накара публиката да се смее с глас, да пее познатите на няколко генерации песни и да се забавлява от сърце и душа.

„ Грамофонът “ в действителност е вълнуващо странствуване през годините, заредено с носталгия, комизъм и обич, в което фенът ще стане съпричастен към една сбъдната фантазия.

„ Ще бъда себе си в това зрелище. Но по едно и също време с това ще изиграя към 30 разнообразни хора, ще изпея към 20 песни с гласовете на истинските им реализатори. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите безредици в този театър “, споделя Виктор Калев.

Спектакълът е построен върху персонални истории на артиста и известни песни на български реализатори. Текстовете са на Ваня Щерева.

Откакто се появява на бял свят, за малко време „ Грамофонът ” се трансформира в същински шлагер. Месеци наред спектакълът цялостни зали и събира овациите на публиката в цялата страна. Какво прави представлението толкоз докосващо и същинско?

„ Най- към този момент искреността ми и това, че хората припознават моите истории като свои. Докато играя, в мен се заражда това фино възприятие – носталгия. Надявам се да го предизвиквам и в хората. А какво е носталгията – това е предпочитание на човек да преодолее финалността, да съживи щастливи случаи на своето битие, блян по предишното. Но поради и посланието на моето зрелище, то е за бъдещето. Т.е. да не стопираме да мечтаем и да случваме това, което желаеме ”, споделя артистът.

За публиката в Бургас Виктор Калев е подготвил изненада. Обичаната от всички Тони Димитрова ще бъде специфичен посетител на спектакъла.

Билетите са пуснати в продажба на касата на Часовника.

За повече информация и резервации тел. 0894/898-098 – Маруся Русева – организатор/ Арт ателие/.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР