Това, че Слави Трифонов няма да се кандидатира за депутат

...
Това, че Слави Трифонов няма да се кандидатира за депутат
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Ходът на Слави крие рискове

Това, че Слави Трифонов няма да се кандидатира за народен представител на изключителните избори също е знак, че може би след тях ще има държавно управление, чака се да има парламент, още повече, че и преди два месеца хората желаеха държавно управление, тъй че в случай че и след тези предварителни избори им се сервират нови, мисля, че стомната на третият път ще се счупи. Това съобщи пред БНР Първан Симеонов от „ Галъп “ във връзка преподредените листи и предизборната обстановка.

„ Затова очевидно политиците разчитат сигнала и готвят държавно управление. А какво направи предишният парламент - той разчисти пътя за партиите на митинга за по-добри изборни резултати, тъй като те трансформираха изборните правила, по този начин както на тях им се коства, че ще им е по-удобно. А другояче чакам Движение за права и свободи да има по-добър избирателен резултат на идващите избори, когато господин Пеевски изпада в недружелюбност, Движение за права и свободи ще би трябвало да търси тил от другаде и ми се коства, че идеално го намира в настоящото управление в Анкара ", разяснява още той.

По думите му разкритията по закона Магнитски с наложените наказания на българи, ще повлияе повече на изборните резултати на ГЕРБ, не толкоз на Движение за права и свободи.

Според Първан Симеонов Слави Трифонов не би следвало да се насочи към кандидатиране за президент или за министър председател. А неговото отдръпване от депутатската листа е ход, който основава опасности: " Защото при патриотичните партии, чиито водачи се отдръпват от листите, това е ободряване, а при Слави Трифонов отдръпването е ход, който е рисков, този ход не дава, а лишава шансове. Според мен Слави се отдръпна, тъй като той държи на процедурата и в случай че не може всеки ден да върви в Народното събрание, явно му се коства непочтено ", разясни Симеонов.

Според специалиста служебното държавно управление изрично е първообраз за допустимо последващо ръководство на страната, дори персонално може да остане същото, което ще се хареса от обществото: " Иначе има слаби места на това държавно управление, това са няколко министри, които като че ли дълго време са чакали да натрият носа на другите и се увличат и вършат няколко неточности. Но пък народът не е чак толкоз революционно надъхан. Хората да вземем за пример ще се питат за какво трябваше да се пенсионира проф. Тодор Кантарджиев...? ", сподели още Първан Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР