Това, че си световноизвестна личност, имаш главозамайващи приходи и не

...
Това, че си световноизвестна личност, имаш главозамайващи приходи и не
Коментари Харесай

За тях това е нормално

Това, че си световноизвестна персона, имаш главозамайващи доходи и не слизаш от кориците на списания, не е гаранция, че ще се радваш на правилен и любвеобвилен сътрудник. Добре знаем, че богатите също плачат. Редовно сълзите са от разрушени сърца. 

Aко би трябвало да приказваме за другата страна на монетата, в случай че си звезда и изневериш, освен че ще си навлечеш гнева на колегата ти, само че и ще предизвикаш световен таблоиден скандал. 

Днес ще си напомним фрапиращите звездни изневери на някои от най-известните мъже в Холивуд. Общото сред всички тях е, че постоянно в историята е забъркана не коя да е дама, а самата детегледачка на фамилията.

Вижте в нашата изложба кои известни мъже разтърсват спокойствието в Холивуд поради невярност с детегледачките на личните им деца. 

Някои от тези господа даже се ожениха за детегледачките:

Бен Афлек 

През 2015 година Бен Афлек и Дженифър Гарнър афишират, че се разделят. Малко по-късно се схваща, че артистът е имал спекулация с детегледачката Кристин Узунян. Гарнър споделя, че е схванала няколко месеца откакто са се разделили с Бен и изневярата му не е била повода за развода. 

 Итън Хоук

Малко след развода на Итън Хоук с Ума Търмън през 2005 година се схваща за изневярата на артиста с детегледачката. Актьорът и любовницата му се женят през 2008 година До през днешния ден има спекулации, че Хоук е изневерявал на брачната половинка си. 

Джъд Лоу

През 2005 година сензация в английските медии става Джъд Лоу и годеницата му Сиена Милър. Актьорът изневерява с детегледачката Дейзи Райт. Въпреки големия скандал, двойката съумява да оцелее. Джъд Лоу се извинява обществено на годеницата и фамилията си за всичко породено. 

Арнолд Хварценегер

През 2011 година избухва общественият скандал за Арнолд Шварценегер, който се оказва, че е имал спекулация с детегледачката Милдред Баена през 1990 година В резултат на това той има наследник от нея. Малко след развилите се събития брачната половинка на Шварценегер и майка на четирите му деца, Мария Шрайдър, се развежда с него. 

Гавин Росдейл

След 13 години брак, през 2015 година се схваща, че Гавин Росдейл е изневерявал на Гуен Стефани в продължение на три години с тяхната детегледачка Манди Ман. Семейството не устоя на обществения скандал и се развеждат. Гунет написа песента " Used to Love You “, с която му прости и съумява да укроти гнева в себе си. 

Робин Уилямс

През 1988 година се схваща за изневярата на Уилямс с детегледачката Марша Гарсес. Съпругата на артиста, Валери Веларди, се развежда с него още същата година. Година по-късно артистът се дами за детегледачката. Бракът им продължава 21 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР