Това, че някой се опива да придобие информация за възможностите

...
Това, че някой се опива да придобие информация за възможностите
Коментари Харесай

Каракачанов: Шпионажът е таен занаят

Това, че някой се опива да придобие информация за опциите на българската защита демонстрира, че сме почнали някого да тормозим.

Това сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация, министър на защитата и лидер на листите на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ в 3 МИР Варна и 15 МИР Плевен Красимир Каракачанов в изявление за предаването „ Здравей, България “ по Нова телевизия.

„ Човекът е награден по случай 50-годишнината му през 2017 година Сега сме 2021 година Опитваме се малко да търсим под вола теле. Всеки един чиновник, когато работи в обещано ведомство, бива задържан и съден, когато се занимава с сходни действия и престъпва закона

Той е награден във връзка 50-годишнината му. Това е 4 години преди този скандал. Той въпреки всичко е посочил някакви качества. По-важното е, е шпионажът е античен поминък. Всеки се стреми да събира информация за другия. Дори партньорски страни се замесват в кавги една против друга. Информацията е забавна и целия свят се пробва да придобива повече информация.

Това, че някой се опива да придобие информация за опциите на българската защита демонстрира, че сме почнали някого да тормозим с това, което направихме в защитата – повишихме боеспособността на армията “, съобщи той.

„ Шпионажът е скришен поминък. Възможно е преди 4 години въпросният чиновник да не се е занимавал с това, тъй като щеше да влезе в полезрението ни. Пак се опитваме да създадем някаква конспирация.

За страдание някои неща в България се трансформират в жълтина и шоу, а пропущаме значими неща. Пак търсим под вола теле. Военна полиция и Военно разузнаване са две разнообразни служби. С следствието се занимава Военното разузнаване, ДАНС и Прокуратурата “, съобщи Каракачанов.

По думите му разследващата работа в България е най-надеждната.

„ Най-голяма горделивост изпитах за последно, когато преди два месеца отидох в авиобазата в Безбог и видях 8-те бомбадировача, върнали се след главен ремонт и реституция. В последните 4 години имаме доста мотиви за горделивост “, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР