Това, че мафията си назначи поредният слуга за шеф на

...
Това, че мафията си назначи поредният слуга за шеф на
Коментари Харесай

БОЕЦ: Мафията си назначи поредният слуга за шеф на БНТ

Това, че мафията си назначи следващият прислужник за началник на Българска национална телевизия не е покруса, а демонстрира равнището на техният боязън. Стремежа към цялостен надзор е симптом на загуба на надзор. Демонстрацията на власт и репресиите са последният етап на една тирания. Това написаха от Гражданското съдружие.
Ето какво още разясниха от БОЕЦ след назначението на Емил Кошлуков за началник на Българска национална телевизия:

В България обаче, каквито ни диктаторите, такава им и властта и прислужниците. Калинки, корумпета, откровенни идиоти и безгръбначни мекотели. Кошлуков, Данаил Кирилов, Цветан Цветанов, Филип Златанов, оня със суджуците, другият с балконите, третият с дизела, четвъртият със сауната…

В случая фрагментите ще провалят всичко. Репликата на Борисов „ аз съм елементарен, вие сте елементарни и за това се разбираме “ минава във „ вие сте елементарни, но ние сме още по елементарни “, което към този момент е проблем. Българина е развил някакъв комплекс, или почит към „ учените “ и наглите, само че когато на виновни длъжности се назначават тъпанари и плужеци респекта към властта отстъпва на псувните и презрението. Всъщност дебелите нямат избор. Вече няма искащи за прислужници и бушони на една прогнила и умираща система.

И все едни и същи ги въртят – за министри, депутати, евродепутати, кметове, шефове всякакви и тн. Резервната пейка на мафията се оказа по къса от диванчето в хотел Берлин. Даже на Пеевски му се наложи да изпълзи от дупката си и да прави черната работа в Народното събрание. И на Борисов му се постанова към този момент съвсем всекидневно да кара джипки, самосвали, мотокари, електрокари и всевъзможни ари, с цел да потвърждава, че е жив и мърда. И да се снима скрито във Фейса с някой от „ началниците “ в Брюксел, щото на явните срещи единствено му се подиграват, или си приказва самичък пред празни зали.
Какво следва?

Почти всяка седмица ще бъдем очевидци на „ борсови аномалии “ и някакви повреди, с цел да пълним студеният запас, който крепи властта на Буда.

Национална агенция за приходите, ДАНС, Министерство на вътрешните работи, Прокуратурата и останалите бухалки ще се надпреварват да образуват показни и импотентни инспекции против БОЕЦ, Биволъ, Фрог и останалите, които са избрани за врагове на мафията.

Борисов все по постоянно ще се появява по „ телевизията’ и все по постоянно няма да се явява онлайн, тъй като не знам дали обича филии с мехлем, само че развалени домати и яйца сигурно не обича. А един другар ми сподели, че е подготвен и с „ модифицирани “ такива да го „ поздрави “, дори му следял графика.

Пеевски ще показва корпулентност и ниска компактност на мисълта до момента в който не осъзнае, че е станал за прихмех и към този момент намерено хората го подиграват.

Цацаров ще се гърчи още няколко месеца и най-после.., може „ края “ да е преди края.

Остава една незнайна – какво вършим ние. Или ще гледаме по какъв начин боклуците ни оглозгват, като за последно и ще псуваме на маса, или ще се съберем задоволително, с цел да изринем с камъни и тояги целият този гнилоч. Качествено и до последното боклуче. БОЕЦ водим тази борба. От какво ви е боязън? От Буда, от Пееески, или от Данито Кирилов? Та това са карикатури, а не страшилища, имам вяра, че към този момент от ден на ден жители го осъзнават. От както БОЕЦ се учреди, Борисов не е стъпвал във Видин към този момент повече от шест години и няма да стъпи!

Преди няколко месеца на едно посещаване в Стара Загора локалните бойци излязоха с два плаката на БОЕЦ и Буда възпламени гумите на джипката и не помни да среже лентичката. Защото го е боязън повече от вас! Управляват ни алчни страхливци, чиято лакомия към този момент отстъпва на страхът. Страхът от възмездието и пандиза.

Осъзнайте силата си, жители и се стягайте за борба.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР