Това беше обявено за най-очакваното събитие по крикет за годината,

...
Това беше обявено за най-очакваното събитие по крикет за годината,
Коментари Харесай

„Къде е публиката?“: Феновете се присмиват на празния стадион на откриването на Световната купа по крикет

Това беше оповестено за най-очакваното събитие по крикет за годината, извършено на най-големия стадион за този спорт в света, в страна, която е известна с боготворя играта.

Но когато Световната купа по крикет на ICC 2023 най-сетне стартира в Индия в четвъртък, единствено няколко хиляди места бяха заети на стадион, който беше преустроен за шампионата, с цел да побере най-малко 120 000 фенове.

< h2 class= " more-on__heading " > Продължавайте да четете лист от 3 детайла Феновете са разочаровани от „ доста долнокачествен “ развой на закупуване на билети за Световната купа по крикет „ Световната купа на BJP “: Моди от Индия употребява крикета като политическо оръжие < /h3> ICC Световна купа по крикет 2023: Може ли спортът най-сетне да стане световен? завършек на списъка

Докато Англия и Нова Зеландия се изправиха на стадион „ Нарендра Моди “ в Ахмедабад, който беше преименуван на индийския министър председател през 2021 година, почитателите на крикета се обърнаха към обществените медии, с цел да изразят шока си от редиците празни седалки в цвят на шафран, които ги гледаха с взор.

Английската състезателка по крикет Дани Уайът попита „ Къде е публиката? “ в обява в X, платформата за обществени медии, известна преди като Twitter.

Джемимах Родригес, нейният индийски сътрудник, отговори, като сподели, че публиката чака мача на Индия против Пакистан в събота, 14 октомври.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР