Това беше необходимо, след като най-висшият съд на Германия отмени

...
Това беше необходимо, след като най-висшият съд на Германия отмени
Коментари Харесай

Фермери протестират срещу плана на германското правителство за намаляване на данъчните облекчения за дизела

Това беше належащо, откакто най-висшият съд на Германия анулира по-ранно решение за пренасочване на 60 милиарда евро, в началото предопределени за намаляване на последствията от пандемията COVID-19, за ограничения за помощ в битката с изменението на климата и модернизирането на страната. Маневрата се оказа в несъгласие със строгите самоналожени ограничавания на Германия за струпване на задължения.

С появяването на повече детайлности за договорката се появи и недоволството, изключително по отношение на проекта за понижаване на данъчните облекчения за селскостопански дизел и бракуване на освобождение от налог върху коли за селскостопански транспортни средства.

Дори министърът на земеделието Джем Йоздемир стачкува. Той сподели пред телевизия ARD, че фермерите „ нямат опция “ на дизела.

„ Не се изолирам от това, че би трябвало да пестим, само че това би трябвало да стане по метод, по който да вземем хората със себе си – а фермерите са тези, които ни доставят храна “, Йоздемир споделих. „ Тези съкращения... п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР