Джон Клийз казва, че смята, че Fawlty Towers The Play

...
Джон Клийз казва, че смята, че Fawlty Towers The Play
Коментари Харесай

Джон Клийз прави нахални копания в актьорския състав на Fawlty Towers The Play, след като наблюдава първата репетиция

Джон Клийз споделя, че счита, че Fawlty Towers The Play ще бъде страхотна, само че сподели на почитателите да го гледат „ през юни “, откакто актьорският състав се приготви ритъмът на смеха на публиката и новият Базил Фолти преодолява „ безпокойството “ да играе такава емблематична роля.

Комикът Клийз гледа през днешния ден по какъв начин актьорският състав на театралната версия на емблематичния ситком минава през финала подготовки и даде на медиите къс взор към две подиуми, преди шоуто да стартира визуализациите идната седмица.

Откровен и почтен както постоянно, Клийз сподели: „ Мислех, че това е извънредно положително, това е първият път, когато имат направиха го пред аудитория и казусът с комедията е, че комедията е обвързвана с времето и това, върху което тези момчета би трябвало да работят, е къде се смее публиката, дали има дребен смях, междинен смях или огромен, публиката съвсем става част от това, което се случва на сцената. Важно е да има доста представления преди премиерата. Предварителните прожекции стартират в събота...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР