Тото Волф потвърди, че Mercedes ще се опита да изкуши

...
Тото Волф потвърди, че Mercedes ще се опита да изкуши
Коментари Харесай

Тото Волф тества решимостта на Макс Верстапен, докато очертава плана за заместник на Люис Хамилтън

Тото Волф удостовери, че Mercedes ще се опита да изкуши Макс Верстапен да се откаже от кораба и да стане заместител на Луис Хамилтън.

В момента Верстапен се наддава да завоюва четвъртата си поредна международна купа във Формула 1 с Ред Бул. Той е отпред в класирането след три надпревари от сезон 2024, макар че се отдръпна от Гран при на Австралия с щета на спирачките след единствено четири обиколки през уикенда.

Mercedes би трябвало да наеме нов водач за сезон 2025, когато Хамилтън ще се причисли към Ferrari, а Волф не изключи опцията да притегли Верстапен от най-големите им противници. Холандецът обвърза бъдещето си с Ред Бул, където има контракт до 2028 година, само че сагата с Кристиан Хорнер сподели разделяне в лагера, като бащата на Верстапен Йос изрази недоволството си.

Mirror Sport заяви в събота, че Волф е подготвен да се нахвърли, в случай че счита, че Верстапен може да е подготвен да се реалокира – и в този момент той се изясни. „ Имаме свободен слот, единственият в най-хубавите отбо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР