Тото от СкандаУ зарадва актьора и режисьор Ники Илиев. Изпълнителят

...
Тото от СкандаУ зарадва актьора и режисьор Ники Илиев. Изпълнителят
Коментари Харесай

Тото сбъдна мечта на Ники Илиев

Тото от " СкандаУ " зарадва артиста и режисьор Ники Илиев. Изпълнителят на " Чужди усмивки " сложи откъс на звездата от " Забранена обич " на билболд.

За това се похвали самият Илиев.

" Още една сбъдната фантазия! Билборд с мой откъс. Йонислав Йотов, ти си нечовечен пич и си държиш мъжки на думата. За тези, които не знаят: Наскоро бях на посетители в подкаста му и споделих, че в случай че някой ден мога да сложа билборд с мое обръщение към хората, то ще е " Никой нищо не ти дължи " и " Вината е твоя ". Тото сподели: " Правим го ".

И двамата с Дули правилно го направиха! Идеята е, че когато потърсих съществото на проблемите си в мен и стопирах да упреквам другите за това, че не нещата не ми се получават, всичко взе да се обръща към положително, тъй като взех да намирам решения. И поех отговорност. Иначе има отговорни хора за доста неща, само че е по-добре първо да погледнем към себе си. Не желаех това да звучи като менторски мотивационен пост, какъвто се получава, просто се кефя, че има такива постоянни хора ", написа в обществените мрежи Ники.
свързани новини23792на 28.01.2022
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР