Тото от СкандаУ стана на 31 години и отбеляза личния

...
Тото от СкандаУ стана на 31 години и отбеляза личния
Коментари Харесай

Тото показа новородената си дъщеричка

Тото от " СкандаУ стана на 31 години и означи персоналния си празник единствено с най-най обичаните си хора без плевел ваучър или присъединяване.

Семейството на рапъра, който от година към този момент е и сполучлив водещ на токшоу, се усили тихомълком тази година с още един член - дъщеря, написа Шоу Блиц.

Тото се радва на щастлива връзка с танцьорката Кристин Петринска. Преди към 3 години русокоската го подари със наследник – Доминик, а от няколко месеца към този момент се радват и на второто си дете, момиченце. Щастливата майка този път съумя да резервира бременността си в загадка и разгласи новината едвам след появяването на дребното дребосъче, написа " Хотнюз ".

Преди дни обаче тя не устоя и сподели в непосредствен проект бебето, което има сладки бузи и доста коса. Това е едвам втората фотография на хлапето, чието име даже е тайнственост. Сега пък Кристин насочи сантиментално самопризнание във връзка специфичния ден на изпълнителя, в своя Instagram като изложение на техен общ кадър:

„ Честит да си ми, че без теб не мога “. Танцьорката хвали и уменията на Тото като баща: " " Той постоянно е бил, ще бъде и е там за теб - тъй като по този начин вършат татковците. Обичта им се усеща толкоз мощно и належащо, тъкмо там, тъкмо когато би трябвало, тъкмо постоянно! Те са нашите мощни и постоянно безмълвни герои, които няма да сдържат сълзите си на значимите моменти, само че през останалото време няма да пропуснат шанса да ни се подиграят за това и това. Защото татковците имат това неповторимо възприятие за комизъм, което постоянно ни развеселява ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР