Тотнъм записа минимален успех с 1:0 срещу срещу Евертън в

...
Тотнъм записа минимален успех с 1:0 срещу срещу Евертън в
Коментари Харесай

Тотнъм излъга Евертън, Моуриньо и компания бият с автогол

Тотнъм записа най-малък триумф с 1:0 против срещу Евертън в дуел от 33-ия кръг на Премиър лийг и се изкачи на осмото място във краткотрайното класиране. Успехът за водения от Жозе Моуриньо отбор пристигна след автогол на Майкъл Кийн в 24-ата минута. До края двата тима се надлъгваха тактически, само че до нов гол не се стигна.

Тотнъм стартира доста мощно мача, само че последователно Евертън изравни играта и към 15-ата минута даже се настани трайно в половината на домакините. " Шпорите " обаче възвърнаха паритета и в 22-ата минута Лукас Моура имаше отличен късмет да открие резултата със мощен удар, само че не откри вратата. Бразилецът имаше искания, че вратарят Джордан Пикфорд е играл финален с топката и искаше корнер, само че не получи. Все отново резултатът беше открит в 24-ата минута.

Атаката беше стартирана от Хюн-Мин Сон, който подаде към Хари Кейн. Звездата на Тотнъм стреля, само че топката се отклони и попадна у Джовани Ло Селсо, който я насочи в посока към вратата, тя рикошира в крайници на Майкъл Кийн и влезе в мрежата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР