Тотнъм срази европейския клубен шампион Реал (Мадрид) с 3:1 на

...
Тотнъм срази европейския клубен шампион Реал (Мадрид) с 3:1 на
Коментари Харесай

Тотнъм срази категорично Реал Мадрид

Тотнъм съкруши европейския клубен първенец Реал (Мадрид) с 3:1 на "Уембли " в среща от четвъртия кръг на група "H " и си обезпечи място на осминафиналите в Шампионската лига. „ Кралският” клуб имаше самодейността и владееше повече топката, само че се показа кошмарно в отбрана и съвсем всяка офанзива на „ шпорите” вещаеше голова заплаха.

В 11-ата минута вратарят Кико Касия хвана топката след прехвърлящ удар на Хари Кейн. „ Шпорите” поведоха с гол на Деле Али (27), който засече топката след центриране на Киърън Трипиър. Повтореният ускориха подозренията, че Трипиър е в засада, само че по този начин или другояче голът не бе анулиран. Две минути по-късно Юго Лорис избави след удар на Каземиро и предотврати изравняването. Последваха пропуски на Кристиано Роналдо, Карим Бензема и Серхио Рамос, който в края на първата част се намеси уверено, блокирайки удар на Хари Кейн.

След почивката Деле Али (56) удвои задатъка на домакините, откакто проби отдясно, шутира от междинна отдалеченост, а топката рикошира в крайници на Рамос и заблуди Касия, с цел да влети във вратата. Шест минути по-късно при меле пред вратата на Тотнъм бранител съумя да почисти топката от голлинията, а Серхио Рамос се опита да направи добавка, само че нацели с кълбото собствен съотборник. При нова контраофанзива Кристиан Ериксен (65) не сбърка самичък против вратаря и направи резултата типичен.

В 78-ата Деле Али можеше да оформи хеттрик, само че пропусна от преференциална позиция. Малко по-късно Кристиано Роналдо (80) вкара благодарение на рикошет и оформи крайния резултат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР