Тотнъм победи като гост Волфсбергер в първи мач на 1/16

...
Тотнъм победи като гост Волфсбергер в първи мач на 1/16
Коментари Харесай

Тотнъм на крачка от 1/8-финал в Лига Европа след 4:1 срещу Волфсбергер

Тотнъм победи като посетител Волфсбергер в първи мач на 1/16 финалите. В Унгария, на " Пушкаш Арена ", " шпорите " се постановиха с 4:1.

По този метод отборът на Жозе Моуриньо поглежда към осминафиналите на шампионата. Попаденията осъществиха Сон Хьон-Мин, Гарет Бейл, Лукаш и Винисиус. За състава на домакините се разписа Линдъл.
Снимка: БГНЕС  Тотнъм на крачка от 1/8-финал в Лига Европа след 4:1 против Волфсбергер
Още в 5-ата минута, Хьон-Мин Сон се озова непокрит на обещаваща позиция след приемането на центриране на ръба на пеналтерията. Опитът му прелетя на косъм от лявата греда.

Осем минути по-късно, лондончани повдоха Гарет Бейл откри Хьон-Мин Сон в наказателното поле и кореецеът се разписа в долния десен ляв с удар от близко с глава за 0:1.

В 28-ата минута Гарет Бейл, който не е измежду любимците на Жозе Моуриньо, пое хубаво подаване в наказателното поле и заби топката в левия ъгъл за 0:2. В 34-ата минута, Лукаш направи страховит пробив и дръпна спусъка от вътрешността на наказателното поле, преодолявайки Александър Кофлер с удар в долния ляв ъгъл. Резултатът е 0:3.
Снимка: БГНЕС  Тотнъм на крачка от 1/8-финал в Лига Европа след 4:1 против Волфсбергер
В 54-ата минута, Муса Сисоко повали собствен противник с влизане и реферът отсъди дузпа. Зад бялата точка застана Линдъл, който разстреля Лорис.

Две минути преди края, Ерик Ламела засече центриране в наказателното поле и насочи топката паралелно на голлинията, където дебнеше Карлуш Винисиуси я мушна в мрежата. 1:4.Реваншът сред двата тима е на 11 март.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР