Тотнъм отваря от днес тренировъчния си център за индивидуални занимания

...
Тотнъм отваря от днес тренировъчния си център за индивидуални занимания
Коментари Харесай

Тотнъм отваря тренировъчния си център

Тотнъм отваря от през днешния ден подготвителния си център за самостоятелни занимания на футболистите от представителния тим, оповестиха от клуба.

Определен лимитиран брой играчи ще може да се готви независимо на ротационен принцип на терените въз основата " Енфийлд Трейнинг Сентър " при съблюдаване на обществена отдалеченост и възбрана да се употребяват постройките на оборудването.

" Не повече от един състезател ще може да се приготвя на всеки терен, като на ден занимания ще имат избрани авансово футболисти. Всеки ще идва независимо въз основата, облечен в нужната екипировка, и ще се завръща у дома незабавно след края на тренировката си ", обясниха от клуба.

Тотнъм е вторият клуб от Висшата лига, който възобновява занимания въз основата си, откакто това направи Арсенал от през вчерашния ден.

Английският футбол е спрян от средата на март, а управляващите оповестиха, че ще създадат всичко належащо, с цел да бъде възобновена акцията допустимо най-скоро. Очакванията са това са стане преди средата на юни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР