Тоталният разрив между привържениците на Локомотив (Пловдив) и президента на

...
Тоталният разрив между привържениците на Локомотив (Пловдив) и президента на
Коментари Харесай

Крушарски по стъпките на Палийски и Христолов! Феновете на Локо го гонят с всички средства

Тоталният раздор сред последователите на Локомотив (Пловдив) и президента на клуба Христо Крушарски към този момент е реалност. Обединените почитатели на "смърфовете " се обърнаха към предприемача с апел да напусне. В формалния си уебсайт те разгласиха писмо, в което приканват 61-годишния Крушарски да си отиде с мир и показват аргументите за техния яд. Ето писмото на ентусиастите, оповестено без редакторска интервенция:

"Обединените почитатели и организации на Локомотив Пловдив се обръщаме към лицето Христо Крушарски. Г-н Крушарски, за тези няколко години, през които получихте опцията да ръководите този клуб, Вие по този начин и не успяхте да разберете, че сте получили редкия късмет да ръководите един от стълбовете на българския футбол, дал на страната доста играчи, популяризирали тима, града и България. Нещо повече, Вие дори и не опитахте да разберете това. Продължихте да се държите по метод, който не дава отговор на реномето на клуба, и не спирахте да уронвате неговия авторитет и да го опростачавате. За вашия престой Локомотив записа едни от най-срамните страници в историята си. Опитите ни да ви посочим верните стъпки срещнаха ината ви и отхвърли да се държите съответно.

През вашето 3-годишно ръководство тима напуснаха 59 играчи, най-талантливите ни юноши, 10 треньори от школата и сменихме 4 старши треньори на първия тим.

Ние, пловдивчани, не считаме, че Вие сте заслужен да бъдете част от Локомотив Пловдив. На вас са ви непознати професионализма, обноските, възпитанието и нужните качества, с цел да ръководите Пловдивския любим.

Фенклуб „ Локомотив “ Пловдив, всички групировки, организациии и последователи на Локомотив Пловдив ви приканват да се оттеглите от тима!

За нас Вие сте затворена страница и ние ще вложим всичките си старания, с всевъзможни законни средства, с цел да не бъдете повече част от Локомотив Пловдив ".

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР