Тотална кражба и ограбване на чужд труд прилагат ежедневно копипейстърите

...
Тотална кражба и ограбване на чужд труд прилагат ежедневно копипейстърите
Коментари Харесай

Мерси за доверието! Сайтът на "24 часа" краде нагло едно към едно от БЛИЦ

Тотална кражба и плячкосване на непознат труд ползват всекидневно копипейстърите от уеб страницата на " 24 часа ", които другояче не се свенят да величаят семплите си резултати. Последният образец е новината от присъединяване на депутата Михо Михов в предаването " Тази заран " на bTV. Докато " баламите " дежурни редактори в БЛИЦ прецизно слушат телевизионните изяви на значими в страната хора и отсяват най-важното, структурирайки интервютата в дописки, копипейстърите от " 24 часа " непосредствено гребат с цялостни шепи от БЛИЦ и с безгранично доверие към нас публикуват дописките едно към едно. Без грам подозрение в достоверността и вярното отразяване! Преди време ви запознахме с различен фрапантен случай на кражба от страна на "24 часа ", при който преписвачите бяха копнали вест на БЛИЦ непосредствено с буквената неточност, позволена от експедитивност. Което значи единствено едно - толкоз ни имат вяра, че чак не считат за належащо да прочетат това, което крадат. За което им благодарихме горещо.

Очевидно до небивалата безочливост води фрапантният мързел на копипейстърите от самопрехваления уебсайт на "24 часа ". Очевидно е необикновено мъчно да седнат и да изслушат едно тв предаване и да си оформят материал със своя позиция.

Вероятно безогледното крадене се прави и от тотална несръчност, тъй като, с цел да изслушаш сходна тв изява би трябвало да си способен, да познаваш казуса, да си следил тематиката в развиване, да можеш да си структурираш дописката и да съумееш да извадиш новината.

Очевидно е и друго - доста е мъчно да се позовеш на първоизточника, на създателя, мъчно е да преглътнеш, че той се е справил бързо и тъкмо.

Така че още веднъж имаме мотив да кажем едно огромно "благодаря " на "24 часа " за доверието към професионализма в БЛИЦ. А това, че оригиналът постоянно печели е видно от резултатите.

Ето и образци за безграничното доверие на "24 часа " към БЛИЦ:

Изявата на Михо Михов пред bTV тази заран, отразена в БЛИЦ:



И изкопираният едно към едно текст в "24 часа ":



Изявата на Георги Кадиев пред Българска национална телевизия нощес, отразена първо в БЛИЦ:



И изкопираният текст едно към едно от "24 часа " 30 минути по-късно:





Ето и още образци за нагли обири:

ОРИГИНАЛЪТ В БЛИЦ:



КОПИРАНИЯТ ЕДНО КЪМ ЕДНО ТЕКСТ В "24 ЧАСА ":




ОРИГИНАЛЪТ В БЛИЦ:



КОПИРАНИЯТ ЕДНО КЪМ ЕДНО ТЕКСТ В "24 ЧАСА ":



ОРИГИНАЛЪТ В БЛИЦ:



КОПИРАНИЯТ ЕДНО КЪМ ЕДНО ТЕКСТ В "24 ЧАСА ":


ОРИГИНАЛЪТ В БЛИЦ:



КОПИРАНОТО ЕДНО КЪМ ЕДНО В "24 ЧАСА ":



ОРИГИНАЛЪТ В БЛИЦ:



КОПИРАНОТО ЕДНО КЪМ ЕДНО ОТ "24 ЧАСА ":


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР